Formació: Pla de Contingència COVID-19

Els hotels i càmpings de l’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur vam tenir ahir, dilluns 5 de Maig, la primera sessió de formació per adaptar els nostres establiments a les exigències que planteja la pandèmia de la Covid 19 en matèria de seguretat per al nostre personal i clients .

La sessió va ser impartida a propietaris i directors per Montse Frigola, tècnica en Seguretat, Tecnologia i Higiene Alimentària de la consultoria Aporta16, i es va centrar en explicar el nostre Pla de Contingència, que compleix amb els requisits establerts per l’OMS, a l’espera que les autoritats sanitàries facin públiques les seves directrius.

Està prevista una segona sessió, aquest cop a tot el personal, així com una auditoria a tots els establiments per emetre un certificat de compliment de bones pràctiques.

Begur en Flor 2020

La 6a edició del Begur en Flor, organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) amb la col·laboració de l’Ajuntament i els veïns i veïnes del municipi, queda ajornada a causa de la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació. Malgrat tot, a l’espera de concretar una nova data d’aquest bonic esdeveniment que havia de tenir lloc a finals d’abril, des de l’ACiT Begur proposen tres accions concretes per gaudir d’una festa primaveral alternativa i fer un merescut reconeixement a Marçal Cervera, reconegut violoncel·lista de dimensió internacional que va viure fins a la seva mort a Begur, el passat mes de setembre del 2019.

Més enllà de descriure les propostes que es desenvoluparan, l’espai web habilitat per l’ACiT inclou una segona secció amb la biografia de Marçal Cervera, imatges de casa seva i diferents enllaços amb contingut relacionat. Per últim, també hi apareix una tercera secció amb informació dels tres eixos que defineixen aquest esdeveniment: flors, música i poesia. Per a més detalls, podeu consultar aquest enllaç.

Campanya COVID-19:
Herois sense capa

ARA VOSALTRES CUIDEU DE NOSALTRES,
BEN AVIAT NOSALTRES CUIDAREM DE VOSALTRES
En agraïment al gran esforç que esteu fent tots els membres dels col·lectius que treballeu en qualsevol de les activitats considerades essencials durant la pandèmia de la covid-19, els hotels i càmpings de l’ASSOCIACIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE BEGUR (AATB) us oferim un 50% de descompte en el preu de tarifa d’allotjament, des de la reobertura fins el 31 de Desembre de 2020.

Ara ens toca a nosaltres!

Moltes gràcies!