TRAINING: CONTINGENCY PLAN COVID 19

On Monday, May 5, the hotels and campsites of the Associació d’Allotjaments Turístics de Begur had the first training session to adapt our establishments to the demands posed by the Covid 19 pandemic in terms of security for our staff and clients.

The session was taught to owners and managers by Montse Frigola, technician in Food Safety, Technology and Hygiene at the Aporta16 consultancy, and focused on explaining our Contingency Plan, which meets the requirements established by the WHO, while waiting for Health authorities make their guidelines public.

A second session is planned, this time for all staff, as well as an audit for all businesses to issue a certificate of compliance with good practices.

Begur en Flor 2020

La 6a edició del Begur en Flor, organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) amb la col·laboració de l’Ajuntament i els veïns i veïnes del municipi, queda ajornada a causa de la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació. Malgrat tot, a l’espera de concretar una nova data d’aquest bonic esdeveniment que havia de tenir lloc a finals d’abril, des de l’ACiT Begur proposen tres accions concretes per gaudir d’una festa primaveral alternativa i fer un merescut reconeixement a Marçal Cervera, reconegut violoncel·lista de dimensió internacional que va viure fins a la seva mort a Begur, el passat mes de setembre del 2019.

Més enllà de descriure les propostes que es desenvoluparan, l’espai web habilitat per l’ACiT inclou una segona secció amb la biografia de Marçal Cervera, imatges de casa seva i diferents enllaços amb contingut relacionat. Per últim, també hi apareix una tercera secció amb informació dels tres eixos que defineixen aquest esdeveniment: flors, música i poesia. Per a més detalls, podeu consultar aquest enllaç.

Campanya COVID-19:
Herois sense capa

ARA VOSALTRES CUIDEU DE NOSALTRES,
BEN AVIAT NOSALTRES CUIDAREM DE VOSALTRES
En agraïment al gran esforç que esteu fent tots els membres dels col·lectius que treballeu en qualsevol de les activitats considerades essencials durant la pandèmia de la covid-19, els hotels i càmpings de l’ASSOCIACIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE BEGUR (AATB) us oferim un 50% de descompte en el preu de tarifa d’allotjament, des de la reobertura fins el 31 de Desembre de 2020.

Ara ens toca a nosaltres!

Moltes gràcies!