FORMATION: PLAN D’URGENCE COVID 19

Lundi 5 mai dernier, les hôtels et campings de l’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur ont eu la première session de formation pour adapter nos établissements aux exigences posées par la pandémie Covid 19 en termes de sécurité pour notre personnel et nos clients.

La session a été enseignée aux propriétaires et directeurs par Montse Frigola, technicienne en sécurité alimentaire, technologie et hygiène au cabinet de conseil Aporta16, et s’est concentrée sur l’explication de notre plan d’urgence, qui répond aux exigences établies par l’OMS, en attendant que les autorités sanitaires rendent publiques leurs directives.

Une deuxième session est prévue, cette fois pour l’ensemble du personnel, ainsi qu’un audit pour tous les établissements afin de délivrer un certificat de conformité aux bonnes pratiques.

Begur en Flor 2020

La 6a edició del Begur en Flor, organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) amb la col·laboració de l’Ajuntament i els veïns i veïnes del municipi, queda ajornada a causa de la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació. Malgrat tot, a l’espera de concretar una nova data d’aquest bonic esdeveniment que havia de tenir lloc a finals d’abril, des de l’ACiT Begur proposen tres accions concretes per gaudir d’una festa primaveral alternativa i fer un merescut reconeixement a Marçal Cervera, reconegut violoncel·lista de dimensió internacional que va viure fins a la seva mort a Begur, el passat mes de setembre del 2019.

Més enllà de descriure les propostes que es desenvoluparan, l’espai web habilitat per l’ACiT inclou una segona secció amb la biografia de Marçal Cervera, imatges de casa seva i diferents enllaços amb contingut relacionat. Per últim, també hi apareix una tercera secció amb informació dels tres eixos que defineixen aquest esdeveniment: flors, música i poesia. Per a més detalls, podeu consultar aquest enllaç.

Campanya COVID-19:
Herois sense capa

ARA VOSALTRES CUIDEU DE NOSALTRES,
BEN AVIAT NOSALTRES CUIDAREM DE VOSALTRES
En agraïment al gran esforç que esteu fent tots els membres dels col·lectius que treballeu en qualsevol de les activitats considerades essencials durant la pandèmia de la covid-19, els hotels i càmpings de l’ASSOCIACIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS DE BEGUR (AATB) us oferim un 50% de descompte en el preu de tarifa d’allotjament, des de la reobertura fins el 31 de Desembre de 2020.

Ara ens toca a nosaltres!

Moltes gràcies!